Вся територія України остаточно переступила на осінній поріг, опинившись у холодах, похмурі та періодичних дощах.

У п'ятницю, 1 жовтня, ситуація ніяк не зміниться. Українці лише зможуть насолодитися видом сонечка, бо синоптики обіцяють ясну погоду на весь день. Наприклад, за словами Наталії Діденко, завтра переважатиме суха повітряна маса.
Жовтень в Україні почнеться з того, чим закінчився вересень — з ранкових туманів, нічних холодів і свіжістю в денний час доби.

"Вночі в більшості областей місцями очікуються заморозки, від яких буде рятувати хіба що більш щільна хмарність, яка найбільш вірогідна в західних областях, та ще порівняно теплі наші моря, тобто, в прибережних ділянках", - додає Наталка Діденко.

Стовпчики термометрів 1 жовтня покажуть - +11℃ ...+19℃ вдень і -1℃ ...+ 8℃ вночі у всіх областях. Будь-яких серйозних опадів не варто чекати. Тільки на заході України пройдуть опади. Вітер буде 5-10 метрів в секунду (південно-східного напрямку).

Температура повітря в Києві, 1 жовтня, буде близько +13℃ ...+ 15℃ вдень, вночі +7℃ ...+9℃. Вітер у столиці 5-10 метрів за секунду.

Прогноз погоди на 1 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 1 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, +17 вдень і заморозки вночі: як для українців розпочнеться жовтень, прогноз Наталки Діденко

Як повідомляв Знай.ua, українські водії кататимуться з увімкненими фарами цілодобово цілий рік - "На 7% менше"

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь.