Шахрайство в Одесі Покупка квартири може стати святом для людини, а може стати і великою проблемою. Так сталося з однією з мешканок Одеси, яка зіткнулася з серйозними проблемами.

У Facebook-спільноті " чорний Список. Одеса " опубліковано відгук однієї з мешканок міста, на ім'я Олена, яка поскаржилася на компанію "простір".

Скарга мешканки, скрін facebook чорний список Одеса
Скарга мешканки, скрін facebook чорний список Одеса

Дівчина розповіла, що хотіла купити в цій компанії квартиру в новобудові, внесла кошти, але була змушена розірвати договір. І на цьому етапі у неї почалися проблеми. Олена розповіла, що їй обіцяли повернути грошові кошти в повному обсязі. Однак далі компанія заявила, що поверне суму на $1500 менше через розірвання договору.

Після цього в компанії заявили, що повернуть всю суму після повторного продажу квартири. Олена розповіла, що квартира була продана через 2 місяці за суму, на $5000 дорожче, ніж вона її купувала. Однак гроші їй досі не повернули, і постійно тільки обіцяють зробити це. Ніяких термінів не називають.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Поки неясно, чим завершиться ця історія, але українцям, які купують квартири, потрібно бути дуже уважними, ретельно перевіряти ріелтерські компанії і уважно читати договір, а краще перевірити документ у адвоката.

Нагадаємо, раніше втрачений аккаунт замість квитків: "Нова пошта" попередила користувачів про шахрайство

Також "Знай.иа" повідомляв, шахраї виманили в української пенсіонерки останні гроші: представилися дочкою, потрапила в ДТП

Як повідомляв портал «Знай.иа", небезпека на дому: як шахраї крадуть ваші дані