Останні дні вся територія України опинилася під моторошними осінніми холодами, неприємним вітром і нескінченними дощами.

Багато хто втомився від такої погоди, тому в неділю, 26 числа, хоч і ненадовго, але вдалося насолодитися сонечком, яке знаходилося за хмарами протягом останнього тижня. Всі регіони, крім східних, привітали невелике потепління, але вже в понеділок, 27 вересня, ситуація знову зміниться.
Теплі речі повертаються до уваги українців, без них вже не обійтися.

Стовпчики термометрів 27 вересня покажуть - + 12℃ ...+22℃ вдень і + 6℃ ...+ 12℃ вночі у всіх областях. Будь-яких серйозних опадів не варто чекати. У Криму в понеділок буде сухо, але тим не менше очікується +15℃ ...+17℃. Найбільш сприятлива погода буде в Ужгороді. Жителі цієї області зможуть прогулятися і не боятися замерзнути.

Вітер з неділі стане трохи слабкіше, він буде 5-10 метрів в секунду (північно-східного напрямку).

Температура повітря в Києві, 27 вересня, буде близько +13℃ ...+ 15℃ вдень, вночі + 7℃ ...+9℃. Вітер в столиці 5-10 метрів в секунду (північно-східного напрямку, як і в інших областях). День і ніч пройдуть без істотних опадів.

Нагадаємо, погода 26 вересня змусить літо злегка втрутитися в заморозки: тепло, свіжо і трохи дощів

Як повідомляв Знай.ua, курортний сезон триває: в Україну за "сонечком" кинулися поляки і французи

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь. У жовтні буде досить прохолодно, а середині осені і зовсім почнуться зимові заморозки.