Фахівці розповіли, яким чином можна зберегти тепло в будинку. Про це розповідає портал in.ck.ua.

В Україну прийшла справжня осінь, а разом з нею і нові цифри в платіжках за комуналку. Деяким громадян не подобається ситуація в платіжках від енергокомпаній, за світло і газ.

Частково причина в тому, що газ дорожчає в Європі. Ціни блакитного палива вже перевищила психологічну позначку в 800 доларів, і українці це відчують. Знову. Тільки з початку 2021 року тарифи на комунальні послуги зросли на 23%.

батарея, скріншот з відео
батарея, скріншот з відео

З цієї причини зима для українців буде непростою. Однак кілька простих способів дозволять заощадити на опаленні будинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
  • Встановіть екран між стіною і радіатором. Спеціальний теплозахисний екран з алюмінієвим покриттям дозволяє зберегти тепло.
  • Вибирайте широкі підвіконня. Чим ширші підвіконня встановлені у вашому будинку, тим менша кількість тепла покине будинок через вікна.
  • Не використовуйте довгі штори на вікнах. Довгі щільні штори, які закривають радіатори, позбавляють вас 20% теплової енергії.
  • Наклейте прозору плівку на вікна. Прозорі плівки, які покращують теплозбереження віконного скла.