У Дніпрі викладач грубо висловилася на адресу студентів за запізнення.

Викладач індустріального коледжу використовувала досить грубий сленг, чим дуже вразила і студентів, і користувачів соцмережі, які мали можливість подивитися відповідне опубліковане відео.

Жінка порекомендувала студентам "вести себе так на районі", а якщо не будуть слухатися - то "зіб'є корону" і "помножить на мінус нуль". Як вказали в підписі до відео, хлопці запізнилися на три хвилини, але вся передісторія конфлікту залишилася за кадром.

На відео відреагували по-різному. Деякі коментатори встали на бік викладачки, аргументуючи таку поведінку тим, що педагоги часто терплять неповажне ставлення до себе, і у них елементарно "накипає" через таких студентів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що таргани заселилися в гуртожиток раніше студентів- "Мирно чекають з домашньою їжею"

Нагадаємо, скільки заробляють вчителі в Європі: Україна сильно відстає, міністр Шкарлет "помилився"

Як повідомляв Знай.uа, замість цукерок і сервізів: що подарувати сучасному педагогу на День вчителя

Також портал Знай.uа писав, що викладачів топових ВУЗів України звільнили за "російський Крим" і "язик-блевоту": розслідування і протести. Серед них - професор і кандидати наук.