Не секрет, що пандемія коронавірусної інфекції навіть під кінець 2021 року не дає людям по всій земній кулі нормально існувати. Справа в тому, що карантинні обмеження через зростання захворюваності все одно посилюють. Українці в деяких регіонах не можуть повернутися в офіси, так як відчувають небезпеку.

Що ж з цим робити, знає Доктор Комаровський. Цього разу відомий педіатр і людина, якій вже не раз пропонували стати на чолі українського МОЗ, розповів про важливість вентиляції.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Комаровського в мережі Instagram.

"Першорядний захист будь-якого офісу, будь-якого класу, будь-якого дитячого садка - це вентиляція, це нормальний повітрообмін. Як відповісти на питання - нормальний повітрообмін або ненормальний? Якщо в приміщенні багато народу, то там мало кисню і багато вуглекислого газу. Тобто надлишок вуглекислого газу говорить про те, що приміщення погано вентилюється.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Є такий пристрій - датчик вуглекислого газу, якщо датчик показує більше 1000 одиниць - значить потрібно негайно провітрити приміщення.", - розповів Євген Комаровський.

Євген Комаровський, скріншот: YouTube
Євген Комаровський, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно Євген Комаровський заявив, що організм дитини при правильній допомозі з боку батьків справляється з ГРВІ самостійно, практично без ліків.

Раніше повідомляли, чи можна ходити в сад і школу дитині, яка захворіла на ГРВІ? Доктор Комаровський дав остаточну відповідь.

Як повідомляв Знай.uа, чи можна дружині з чоловіком працювати разом і зберегти стосунки: зіркові експерти поділилися досвідом.

Знай.uа писав, жінка пережила важкі пологи, але так і не змогла насолодитися радістю материнства: хвороба не відпускає вже 10 років.