Існує дві думки: працювати зі своєю другою половинкою круто, а також - ніколи в житті. Психоаналітик розповіла, як залишати роботу на роботі, чи можна про це говорити вдома, а також як зберегти ідеальні стосунки.

Про це розповіли в новому репортажі програми "Твій день", що виходить на телеканалі 1+1. Психоаналітик Анна Кушнерук спеціально відвідала дану програму, щоб у всьому розібратися.

Опитування показало, що серед 5 тисяч опитаних осіб Всього 19% працюють разом, і 81%, відповідно ні.

Еліна Світоліна з чоловіком. Фото: jet.setter
Еліна Світоліна з чоловіком. Фото: jet.setter
Еліна Світоліна з чоловіком. Фото: jet.setter

Ось, наприклад, Еліна Світоліна розповіла, що її чоловік, також тенісист, розуміє її краще за всіх. Все тому що вони з однієї сфери. Тимур Мірошниченко і його дружина Інна тепер також працюють в одній сфері, і також краще розуміють один одного. Вона тепер розуміє, де чоловік пропадає цілими днями, і яка це важка робота.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Якщо люди з різних сфер, щоб їм було комфортно, і не було сварок, потрібно бути повністю байдужими один до одного, або потрібно бути настільки інтелігентними людьми, щоб витримувати зацікавленість партнера в роботі, розуміти те, чого не розумієш, знати те, чого не знаєш. Тому якщо пара з однієї площі, додаються теми до розмови, додається енергія " - розповідає Анна Кушнерук.

Родина, фото Мінсоцполітики
Родина, фото Мінсоцполітики

Також, психоаналітик зазначає, що залишати роботу на роботі неправильно і несправедливо, так як люди повинні обговорювати те, що для них актуально. Ми всі працюємо, і якщо робити видимості, що цієї зміни не було в житті, тоді навіщо це все.

сім'я
сім'я

Необхідно відволікатися, знайти хоча б півгодини в день для себе одного, але, при цьому не можна віддалятися. Також, потрібно навчитися цінувати те, що у вас є.

Нагадаємо, раніше Доктор Комаровський попросив не плутати дітей і пральні машинки

Як повідомляв портал Знай.uа, Доктор Комаровський попередив батьків про небезпечному "захопленні" дітей

Також Знай.uа писав, Комаровський пояснив, як правильно пережити ніч з хворою дитиною