Українець поскаржився на додаток Приват24, за допомогою якого він не може оплатити комунальні послуги. Скарга з'явилася на сайті Мінфін.

Чоловік під ніком fedir00052 розповів, що пристрастився до онлайн-сервісу Приват24 рік тому через пандемію коронавірусу. Однак у вересні цього року зіткнувся з незрозумілою проблемою.

На початку в пункті "комунальні платежі" при спробі здійснити оплату по будь-якому платежу в низу екрану на червоному тлі з'явився напис - » невірне формування унікального ключа послуги (продубльоване значення)", це в телефоні. Поліз в комп'ютер-те саме
, - повідомив він.

Чоловік розповів, що у нього виходить отримувати виключно інтернет, телефон і телевізор, а ось зробити платіж комунальним підприємствам не вдається. Через реквізити вдається оплатити електрику, а ось газ оплатити не вдається.

"ПриватБанк", фото: Знай.uа
"ПриватБанк", фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Чоловік розповів, що ходив по відділеннях банку і розчарувався в персоналі. Вирішити його проблему вони не змогли і він розчарувався в цьому. У підсумку в цьому місяці він оплатив комуналку через банкомат.

Коротше чекаю до наступного платежу, а там на приваті світло клином не зійшовся ... хоча, всі банки однакові
, - попередив він.

Нагадаємо, що шахраї зняли з картки Ощадбанку 80-річної пенсіонерки 2 тисячі гривень

Раніше Знай писав, що шахраї з ОLХ списали 400 доларів клієнтки Приватбанку

Як повідомляв Знай.uа, пенсія у спадок: українець, який втратив батька, пояснив, як отримати виплати від держави замість родичів.