Перша леді України Олена Зеленська виступила на п'ятому українському жіночому конгресі. Там жінка виголосила гучну промову, і розповіла про плани на найближче майбутнє.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram і Facebook, де регулярно радує шанувальників різними новими кадрами, а також новинами.

На п'ятому українському жіночому конгресі Олена Зеленська зустріла людей, які мислять як вона, живуть однією мрією, і це неймовірно надихає, як зізнається вона сама.

При цьому, символічно, що саме на цьому місці два роки тому пролунав заклик про приєднання України до партнерства Біарріц, учасницею якого країна є вже рік.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За цей час вдалося виконати колосальну кількість роботи, і перша леді поділилася результатами в п'яти сферах партнерства.

  1. Розвиток безбар'єрного простору;
  2. Навчання принципів рівності жінок і чоловіків;
  3. Запобігання насильству;
  4. Зменшення розриву в оплаті праці жінок і чоловіків;
  5. Створення великих можливостей для чоловіків піклуватися про дітей.

Олена Зеленська також переконана, що сильним жінкам, лідерам, не потрібно нічого доводити через тиск. Все можна вирішити за допомогою діалогу, що вже п'ятий рік доводить даний Конгрес.

Олена Зеленська, фото: Telegram
Олена Зеленська, фото: Telegram

"Український жіночий Конгрес вже не перший рік затверджує ефективність діалогу в розвитку рівноправного українського суспільства" - сказано в повідомленні під постом.

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла про майбутнє українських студентів

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська розповіла про запаморочливі успіхи України

Знай.ua писав, Володимир Зеленський здійснив свою заповітну мрію