На Ощадбанк поскаржився військовий пенсіонер, яким заблокували картку. Відповідний пост з'явився на сайті Мінфін.

Чоловік вирішив накопичити пенсію для того, щоб зробити вдома ремонт. Він збирав цілий рік і отримав нову картку. Однак після того, як він перерахував гроші підряднику через Ощадбанк, його картку з незрозумілих причин заблокували.

І ось на наступний день намагаюся зайти в ощад24, щоб оплатити підряднику черговий рахунок, але замість піна на вхід дзвонить їх слабка работка Софія і каже мені, що карта заблокована службою фінансового моніторингу, для операцій в Інтернеті, для вирішення проблеми я повинен замовити нову картку і повідомити менеджеру
, - повідомив він.

"Ощадбанк", фото: Знай.ua
"Ощадбанк", фото: Знай.ua

По телефону чоловікові повідомили, що фінансова установа повинна здійснити перевірку і картку заблокували через тривалий час бездіяльності.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Якого дідько? Може їм треба ще по кишенях у мене понишпорити? Пояснив своєму підряднику відсутність перекладу
, - обурюється військовий пенсіонер.

Чоловік відправився у відділення, написав заяву з вимогою зняти обмеження, однак це ніяк не допомогло.

Нагадаємо, що шахраї зняли з картки Ощадбанку 80-річної пенсіонерки 2 тисячі гривень

Раніше Знай писав, що шахраї з ОLХ списали 400 доларів клієнтки Приватбанку

Як повідомляв Знай.uа, пенсія у спадок: українець, який втратив батька, пояснив, як отримати виплати від держави замість родичів.