Народні депутати України розповіли, скільки їм необхідно грошей для того, щоб комфортно проживати в столиці. Ілля Ківа до останнього тримався.

Відповідне відео "Громадське" опублікувало на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, і воно стало резонансним.

Журналісти запитали у депутатів, скільки ж їм потрібно заробляти, щоб жити спокійно, без напрягу.

Журналісти запитали у депутатів, скільки ж їм потрібно заробляти, щоб жити спокійно, без напрягу. Ось, наприклад, Михайлу Радуцькому на двох з дружиною необхідно 120-125 тисяч гривень, і це не межа.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Кірі Рудик з політичної сили "Голос" зазначає, що зарплати їй достатньо, а це близько 2 тисяч доларів. Однак, іноді все ж доводиться діставати заначку.

Ось Ілля Кива так достовірно і не відповів, скільки ж йому потрібно в місяць, щоб комфортно жити.

"Мені вистачає моєї зарплати, яку дає держава. Але насправді люди створені з гріха і пороку, тому скільки грошей не давай, все одно буде мало... Тому скільки Господь дає - я йому вдячний" - розповідає депутат.

Сум ніяких не прозвучало, лише відомо тепер, що кожен раз вона відрізняється, залежить від того, яким він був дядьком в цьому році, І Господь дає йому зарплату народного депутата.

Варто зазначити, що розмір посадового окладу депутатів безпосередньо прив'язаний до прожиткового мінімуму українців, який встановлюється.1 січня кожного року.

При цьому, мінімальна зарплата українців становить всього 6 тисяч гривень, і через кілька місяців її піднімуть до 6500.

Раніше повідомляли, ув'язнені в СІЗО отримають доступ до Інтернету і телефону: що ще потрібно для щастя.

Як повідомляв Знай.uа, українцям передбачили нове подорожчання мобільного зв'язку, оператори виправдалися: "податки, реклама...".

Знай.uа писав, зарплати українців порівняли з європейськими-корвалол у склянку: ось чому біжать на заробітки.