Денис Шмигаль розповів про головні зміни з жовтня: газ по 7,96 грн, накопичувальна пенсія та виплати субсидій

Денис Шмигаль зазначив, що продовжиться масочний режим, а також продовжиться вакцинація співробітників. При цьому, громадський транспорт закривати уряд не планує.

На даний момент Кабінет Міністрів робить все можливе для того, щоб ціна на газ для споживачів залишалася на колишньому рівні - 7,96 гривень. Така ж ціна була встановлена і в минулому році.

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

Сусідка винесла з вогню трьох малюків без свідомості - "Я їх смикала, нігтями намагалася зачепити..."

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

18 серпня, в селищі Нова Одеса спалахнула пожежа в житловому будинку. Людмила Симаненко жила в другій частині будівлі, і швидко відчула запах диму. Перш за все вона кинулася до сусідів-адже там жила сім'я з маленькими дітьми. Троє дівчаток 2016 року та 2018 року народження.

Порятунок ускладнював той факт, що на вхідних дверях не було навіть ручки, за яку їх можна було б схопити. Якби не жінка, яка без страху і сумніву забігла в палаюче приміщення і по черзі винесла на вулицю всіх дітей, вони б загинули. Малюків вона винесла вже без свідомості, і тільки на вулиці вони потроху приходили в норму.

Скрін, Facebook Людмила Симаненко
Скрін, Facebook Людмила Симаненко

Даша Квіткова з маленьким сином потрапила в аварію: "У мене горе"

Мамі з маленькою дитиною залишалося буквально пару хвилин до місця призначення, і добиралися вони по вузькій вулиці, в результаті Даша не розрахувала і зачепила іншу машину своїм дзеркалом. Обидва водії вийшли зі своїх автомобілів, і спокійно розібралися в ситуації - дівчина визнала свою провину. Коли чоловік, якого зачепила Даша, почув крик дитини з машини, тут же заявив, що претензій не має.

Даша настільки перенервувала через дтп і сина, що розплакалася на всю вулицю, а небайдужі дівчата з найближчого закладу виносили їй воду, що И вона хоч трохи заспокоїлася.

Даша Квіткова, instagram.com/kvittkova
Даша Квіткова, instagram.com/kvittkova

За звільнення - до 72 тисяч компенсації: в Україні ініціювали нові держвиплати

У той час, як тисячі українців масово скаржаться на мізерні зарплати, інші знаходяться на межі звільнення. Справжньою "чарівною паличкою" для сотень громадян може стати розроблений Кабміном новий законопроект щодо введення додаткової держдопомоги для тих, хто вимушено позбувся місця роботи. Розмір компенсації - від 18 до 72 тис грн.

Однак, в ініційованому Кабміном законопроекті прописано і обмеження-максимальний розмір компенсації також не може перевищувати 12 мінімальних заробітних плат (станом на 1 січня відповідного року).

Законопроект - скріншот
Законопроект - скріншот

Аферисти "нагріли" тисячі українців на підроблених документах: 197 гривень за "липу" з людини

Новий пост з'явився в Telegram-каналі "Чорний список", де регулярно користувачі сповіщають українців про будь-яку небезпеку. Будь це продукти в супермаркетах, неякісне обслуговування, або ж ось такі афери в мережі.

Автору даного поста написав користувач з ніком Юрій Тимченко. Представився він як адміністратор спільноти "Віддам Даром", і завдяки щасливому випадку виявилося, що користувач виграв ноутбук, але щоб його забрати потрібно виконати пару нескладних на перший погляд дій.

Потрібно було дати особисту адресу, ім'я прізвище, заплатити за страховку від різних пошкоджень близько 200 гривень. Коли ноутбук прийде до власника, то гроші пообіцяли повернути.

Схема обману, фото: скріншот
Схема обману, фото: скріншот