Жителі України часто скаржаться на умови і "самопочуття" громадського транспорту. Плачевний стан сидячих місць і самого салону, хамська і аморальна поведінка водіїв: все це наводить жах і викликає крайнє обурення.

Цього разу всю "красу" українського транспорту показав водій маршрутки №240 в місті Одеса. За словами очевидців, він повівся потворно по відношенню до літнього чоловіка, який хотів проїхатися в маршрутці. У Telegram-каналі "Чорний список" розповіли всі подробиці випадку.

Історія почалася з того, що одесити і просто небайдужі люди помітили на зупинці громадського транспорту дідуся, який загубився і потребував допомоги. Жінка, яка теж чекала маршрутку, взяла дідуся під руку, щоб допомогти піднятися, а водій просто в нахабну закрив двері перед ними і рушив з місця, голосно прокричавши образливі слова: "Я не буду його нюхати, він смердить!".

Реакція користувачів соцмережі не змусила себе чекати, люди активно прокоментували публікацію. Багато хто не соромилися у виразах, всіляко засуджуючи дії водія, але були і ті, хто підтримав поведінку і грубе ставлення до літнього чоловіка.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, "Ти мені розкажи, сиди мовчки...": в одеській маршрутці вуличний філософ побив людину з валізкою, під кулаки потрапила дівчина

Як повідомляв Знай.uа, одноокий маршрутник "освіжився" пивом за кермом і потрапив на камеру: "Я о*рініла"

Також портал Знай.uа писав, як маршрутчик жорстоко побив пенсіонера через тачку в салоні: "Відійди на**р, задовбав"