Українці все частіше почали скаржитися на послуги, які їм надає фінансова установа ПриватБанк. Цього разу незадоволений клієнт розповів про те, що ті приписують те, чого не було.

Нова скарга з'явилася на порталі Мінфін, де регулярно користувачі залишають відгуки про ті чи інші підприємства.

Українка пише, що в банку вирішили просто відкрити кредит на неї, і тим самим зробили для неї погану кредитну історію, і подав до суду.

Скарга на ПриватБанк, фото: скріншот
Скарга на ПриватБанк, фото: скріншот

У постанові від 2014 року йдеться про те, що акціонерне підприємство ПриватБанк звернулося до суду для того, щоб стягнути заборгованість з клієнтки.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

"10 березня 2014 надійшла заява представника банку щоб залишити справу без розгляду, так як ніяких документів з моїм підписом не було. І весь цей час я маю погану кредитну історію і що ви думаєте? Єдиний банк який дзвонить і пропонує 200000 кредиту Вгадайте банк? Так, саме він, ПриватБанк, вже не знаю що робити, а зараз вони хочуть, щоб я прийшла до них підписала якийсь "договір" ось так ..."- сказано в повідомленні.

ПриватБанк, фото: скріншот з відео
ПриватБанк, фото: скріншот з відео

У бюро Кредитних Історій просять спочатку розібратися з банком, хоча, як можна зрозуміти, це практично не можливо.

"Саме відділення в Комарно мало кримінальні справи на собі зараз ліквідовано. Поки дана ситуація не вирішиться, хороших сторін вибрати не можу " - розповіла жінка.

ПриватБанк, кадр з відео
ПриватБанк, кадр з відео

Минуло вже не мало часу, а ситуація ніяк не вирішується, і клієнтка не знає що робити. Представники банку не відповіли ніяк у коментарях.

Нагадаємо, що шахраї зняли з картки Ощадбанку 80-річної пенсіонерки 2 тисячі гривень

Раніше Знай писав, что шахраї з ОLХ списали 400 доларів клієнтки Приватбанку

Як повідомляв Знай.uа, пенсія у спадок: українець, який втратив батька, пояснив, як отримати виплати від держави замість родичів.