У Донецькій області співробітники охоронної поліції вкрали звалище з автомийки. Відео розлетілося по всьому Інтернету.

У Костянтинівці Донецької області поліцейські вкрали вуличний сміттєвий кошик, який стояв на території мийки самообслуговування. Один з правоохоронців поставив смітник на заднє сидіння, а інший ніяк не відреагував на витівку колеги.

Відео події розмістили в соцмережах. На записі видно, як двоє міліціонерів протирають ганчіркою службовий автомобіль після миття. Потім один з них бере звалище, що стоїть поруч, і ставить його на заднє пасажирське сидіння, а інший поліцейський робить вигляд, що нічого не сталося, і продовжує витирати авто.

"Пацани до успіху йшли. Не вийшло, а не фартануло! У Костянтинівці "сміття" на мийці самообслуговування вкрали смітник, смітник, Карл..."- додали у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що озвірілий директор розірвав восьмикласнику вухо через сережку: "Ходить як під * рас"

Нагадаємо, що чоловік влаштував дикий "паркур" на дахах автомобілів - стрибав як мауглі: 10 капотів вщент

Як повідомляв Знай.uа, гойдалка вдарила в плече, відлетів убік: нещасна мати годинами шукала лікарів для травмованої дитини, медпункти на замку

Також портал Знай.uа писав, що дівчина увірвалася в школу і розстріляла двох вчителів з арбалета: "Мені дуже шкода". Дівчину, яка поранила з арбалета двох вчителів у Полтаві, взяли під варту.