Перша леді України Олена Зеленська часто ділиться важливими політичними новинами і своїми досягненнями для блага всієї країни на особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,7 мільйонів людей.

Новий пост Олена присвятила українській молоді. За словами жінки, саме молоді та амбітні люди є двигуном нашої країни, і тільки молодь дає можливість розвиватися різним галузям в державі.

Як відомо, Олена є дуже активною першою леді, з її допомогою були встановлені десятки аудіогідів у багатьох країнах, жінка часто піднімає важливі питання і вирішує їх. Цього разу вона розповіла, як їй пощастило відкрити Форум молодих лідерів на щорічній Ялтинській європейській стратегії (YES).

YES надає поштовх амбіціям молодих регіональних лідерів та спрямовують їхню енергію на трансформування України. Відібрані учасники Форумів мають змогу перейняти передовий міжнародний досвід, дізнатися про найкращі світові практики, а також розвинути стратегічне та лідерське бачення.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Рада була стати частиною події та виступити на майданчику, де новим поколінням надають можливості для творення майбутніх змін", - написала Олена.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Олена Зеленська з'явилася на публіці в шикарному костюмі і на елегантних підборах: президент розплився в усмішці

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська розповіла про запаморочливі успіхи України на Паралімпіаді: 98 медалей і 26 рекордів

Також портал Знай.uа писав, що гімн України пролунав перед "армією" США після прильоту Зеленського: "Впевнений..."