У популярному енергетичному напої знайшли отруйну речовину, тому його вилучають з полиць українських супермаркетів.
Про це повідомляє Держпродспоживслужби.
Так, стало відомо, що в енергетичному напої марки Hell виявили отруйну речовину. Система швидкого реагування на харчові продукти та корми (RASFF) виявила в напої Hell Focus несанкціоновану речовину — оксид етилену.

фото: ТК Народний Ревізор
фото: ТК Народний Ревізор

Через це енергетичний напій почали вилучати з українських супермаркетів. Повідомляється, що протягом двох робочих днів всі енергетичні напої марки Hell повинні бути вилучені.

"Попереджаємо операторів ринку про негайне вилучення харчового продукту з обігу та письмове інформування компетентного органу про виявлену невідповідність у строк не більше двох робочих днів", — йдеться в повідомленні Держпродспоживслужби.

Для довідки:
Оксид етилену - це безбарвний газ. При вдиханні може викликати подразнення слизової оболонки носа, почервоніння очей, кашель, печіння в роті, задишку. При контакті зі шкірою викликає почервоніння, утворення виразок, алергічний дерматит. Також газ може викликати головний біль, розлад шлунка.


Нагадавши, що українці впарили рибу з глистами в супермаркеті і вразили порадою: "їжте, їх не видно". Українка поскаржилася на рибу з глистами в "Сільпо"

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, що малина з цвіллю, тухла риба і" воскресла " прострочка: які жахи приховує популярний супермаркет Києва. Численні порушення зафіксував експерт

Також портал Знай писав, що українця ледь не нагодували окрошкою за 20 тисяч: пробили 589 порцій. У Харківському супермаркеті помітили дуже цікавий цінник