Українців, за словами відомого синоптика Наталії Діденко на сторінці в соціальній мережі Facebook, зустріло довгоочікуване бабине літо цього тижня.

Зараз континентальна Європа купається в сонячному антициклональному теплі. Але ж останні дні ми тільки й спостерігаємо за тим, як падає температура на стовпчиках термометрів — до +16℃ ...+18℃. Така погода обов'язково чекає нас знову, коли тепло піде і побачимо ми його зовсім не скоро. Хоча бабине літо триватиме ще якийсь час, подарувавши українцям спогади про класно проведене літо.

Карта Укргідрометцентру добре свідчить про це. Тепло розповзлося по всій території України. Зберігається температура вище + 20℃. Стовпчики термометрів 10 вересня покажуть- + 22℃ ...+26℃ вдень і + 6℃ ...+ 14℃ вночі. У Криму вночі та вдень опадів не буде, +24℃ ...+26℃.

"Легке збентеження через пробки, які зрозумілі будуть, звичайно при таких метеоумовах і напередодні вихідних. Бо хто всидить в таку погоду вдома? Тому вже сьогодні плануйте, як краще рвонути на природу - машиною, велосипедом, електричкою або недалеко пішки", - повідомляє Наталка Діденко.

Температура повітря в Києві, 10 вересня, буде близько +23℃ ...+ 25℃ вдень, вночі + 10℃ ...+12℃. Вітер в столиці 3-8 метрів в секунду (південно-західного напрямку).

Прогноз погоди на 10 вересня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 10 вересня, скріншот: Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, глобальне потепління вже впливає на рослини України - чи будемо збирати банани під Києвом

Як повідомляв Знай.ua, українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь