Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла якою буде погода в п'ятницю, 10 вересня. До чого готуватися найближчим часом українцям.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщає користувачів про зміни синоптичної ситуації.

Зараз континентальна Європа купається в сонячному антициклонному тепла, і це добре видно на свіжій фотографії з космосу, якою синоптик поділилася в пості.

Циклони з дощами ходять навколо, однак, поки що їм потрібно почекати.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У п'ятницю, 10 вересня в Україні буде сонячна і суха погода, практично по всій території. У найближчі кілька днів можна буде насолодитися справжнім бабиним літом, адже, холод встиг вже набриднути.

Температура повітря протягом дня буде від 20 до 26 градусів тепла, що не може не радувати.

Погода в Україні 10 вересня, фото: Facebook
Погода в Україні 10 вересня, фото: Facebook

У Києві ж також буде відносно жарко, жодного приводу для поганого настрій. Сяятиме сонце, а температура повітря прогріється до 22-25 градусів тепла.

Погода в Україні 10 вересня, фото: Facebook
Погода в Україні 10 вересня, фото: Facebook

"Ну, хіба що легке збентеження через пробки, які зрозумілі будуть, звичайно при таких метеоумовах і напередодні вихідних. Бо хто всидить в таку погоду вдома?) Тому вже сьогодні плануйте, як краще рвонути на природу - машиною, велосипедом, електричкою або недалеко пішки. Таких синоптичних п'ятниць і таких вихідних протягом року буває небагато - не пропустіть" - йдеться в повідомленні синоптика.

Нагадаємо, глобальне потепління вже впливає на рослини України - чи будемо збирати банани під Києвом

Як повідомляв Знай.ua, українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Також Знай.uа писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь