В одному з українських міст сталася дуже неприємна подія. Українці вже помітили, що в країні почався новий навчальний рік - школярі повернулися до школи, а студенти до своїх освітніх установ.

Найприємніше, що зараз є у "нових" студентів - студентські квитки. Першокурсники зіткнулися з тим, що мають привілеї і перша з них - знижка на проїзд у громадському транспорті.

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікував користувач мережі TikTok "zahidwtf".

Історія з водієм, скріншот: TikTok
Історія з водієм, скріншот: TikTok

"Студент першого курсу проти бидло-водія", - коротко підписав публікацію автор.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Історія з водієм, скріншот: TikTok
Історія з водієм, скріншот: TikTok

Справа в тому, що пасажирам автобуса довелося довго спостерігати за тим, як водій сперечається з молодим хлопцем щодо ціни за проїзд. Водій хоче повну вартість - 10 гривень, а студент доводить, що йому належить знижка.

Можна помітити, що на задньому фоні, чутно, як людина знімає все це на телефон заявляє, що хлопець спілкується ввічливо, а водій грубить.

Точно невідомо, як почалася вся ця ситуація і чим закінчилася, адже на камеру потрапив момент, коли невелика словесна перепалка, схоже, була на своєму піку. Також видно, що через суперечки, автобус нікуди не їхав і пасажири втрачали свій час.

Раніше повідомляли, одноокий маршрутник "освіжився" пивом за кермом і потрапив на камеру: "Я о*рініла".

Як повідомляв Знай.uа, метро - 25 гривень, маршрутка - 21 гривня: українців попередили про підвищення цін на проїзд.

Знай.uа писав, українці знайшли спосіб позбутися заторів на дорогах: 30 тисяч замість 120.