Президент України Володимир Зеленський розмістив новий пост у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 9 мільйонів людей.

Глава держави нагадав усім українцям, над чим він разом з усіма представниками влади старанно працює для комфортного життя громадян.

Володимир не упустив можливості акцентувати увагу людей на успіхи всієї його команди, в число яких входить створення антикорупційної системи і мінімізація впливу олігархів на економіку і політику в країні.

Слуга народу, фото з Instagram

Також, Зеленський заявив і про інші важливі зміни за час його правління.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Запускаємо прозорий ринок землі, реформуємо судову систему", - написав Володимир Зеленський.

Користувачі соцмережі активно прокоментували нову публікацію Зеленського. Думки українців розійшлися - деякі підтримують Президента, інші ж звинувачують його в бездіяльності.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Володимир Зеленський терміново звернувся до української розвідки: "Здатні запобігти загрозам"

Як повідомляв Знай.uа, українцям показали шикарне меню Верховної Ради за копійки: філе сьомги за 174 і окрошка по 59

Також портал Знай.uа писав, що поки українським школярам не вистачає книг, Зеленський будує президентський університет за 7,2 млрд: "Це все, що потрібно знати про нашу освіту"