З'явилася інформація про те, що народного депутата від партії "Слуга народу" Олександра Гайду обікрали на одному з одеських ринків.

Нардепа Верховної Ради України від фракції президента України Володимира Зеленського позбавили великих грошей. Відзначають, що невідомий громадянин успішно витягнув з кишені Олександра гаманець. Зробив він це на Київському ринку, розташованому в однойменному районі Одеси.

Верховна Рада України, фото: Facebook
Верховна Рада України, фото: Facebook

Гаманець "Слуги народу" зберігав в собі 3,8 тисячі гривень, а ще три флешки з невідомої інформацією всередині, 100 доларів (~ 2 677,20 грн) і банківську карту. Заявлена збиток на загальну суму в розмірі 6490 гривень. За фактом крадіжки правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу.

Слуги народу на Донбасі, фото: кадр з відео
Слуги народу на Донбасі, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Підозрюваний у скоєному приступлении розшукується. Народний депутат Олександр Гайда ніяк не прокоментував цю ситуацію.

Минулого місяця відбулася ще одна ситуація з одним нардепом від партії "Слуга народу". Тоді на засіданні міської ради Конотопа Артем Семеніхін - міський голова - облив водою Олександра Качура і запропонував йому, таким чином, "трохи протверезіти".

Слуги народу, фото Cтрана ua
Слуги народу, фото Cтрана ua

Нагадаємо, "Система штрафів не впливає": нардепи пропустили майже всі голосування у Верховній Раді

Як повідомляв "Знай.ua", "Слуга народу" Жан Беленюк проїхався з оголеним торсом у ліфті: в шортах з яскравим розфарбуванням

Знай.ua писав, Василь Вірастюк возз'єднався з сім'єю в аеропорту, три сини і красуня дружина: "Разом ми сила"