У вівторок, 7 вересня, нардепи вийшли з канікул - розпочала роботу шоста сесія Верховної Ради ІХ скликання. Українців впустили в їдальню парламенту і розповіли про депутатське меню.

Як повідомляють в "УНІАН", найдорожча позиція з представлених це рибні страви - філе сьомги і філе сьомги гриль коштують 174 і 182 грн, тартар з сьомгою і авокадо - 241 грн.

Літня окрошка обійдеться в 59 гривень, борщ - 51 гривня. Другі страви коштують від 39 до 216 грн. Пюре, каші і рис обійдуться приблизно в 44 грн. Солодощі продаються теж за доступною ціною, найдорожчий десерт - "Білосніжка і сім гномів" в стаканчику за 63 грн.

"На вхід до їдальні Верховної Ради для журналістів ввели спеціальні картки. Відтепер одночасно в їдальні може перебувати лише 12 представників засобів масової інформації", - написали в "УНІАН".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше в їдальню впускали по 8 осіб. При орієнтовній щоденній кількості журналістів у пленарні дні до 120 осіб. І якщо раніше заходити журналісти могли через обидва входи в їдальню, то тепер тільки через один. Картка видається, коли представник ЗМІ заходить в їдальню, а коли він виходить, він повинен здати її.

Верховна Рада України, фото: Facebook
Верховна Рада України, фото: Facebook

Нагадаємо, в Україні створять "розумні" парки на сотні гектарів: на що підуть 2 млрд з держбюджету

Як повідомляв Знай.uа, "Слугу" Зеленського обікрали на одеському ринку: "прохлопал" тисячі гривень під самсу з м'ясом

Також портал Знай.uа писав, що українці вимагають негайних "бонусів" за вакцинацію: премія та безкоштовний проїзний