У мережі з'явилося відео і розсекречені повідомлення 38-річного недакветного чоловіка з села Степанівка-1, який тероризує 11-класницю і її сім'ю.

Він відправляє аудіоповідомлення на мобільний телефон дівчини, про що повідомила її мама Наталя. При цьому використовує він різні номери телефонів, так як школярка їх постійно блокує. Він закликає 11-класницю шукати собі охоронця, який водив би її зі школи і навіть в туалет, бо він "*банутий на всю голову".

Неадекват із Запорізької області, скріншот: Telegram
Неадекват із Запорізької області, скріншот: Telegram

"То ти хоч увечері виходила гуляти, а тепер, коли я буду вдома, я тебе спеціально буду обчислювати, розумієш? У тебе буде час, коли я на роботі, - і все, десь вийти. А так ти будеш сидіти вдома. Я почну з твого будинку. Ти сама заварила всю цю кашу, б***. Я обріжу інтернет, бабуся піде в хату, б***, а там далі я натворю такої х***і, що ти, б***, ох***ь", - заявляє він їй.

При цьому неадекватний чоловік зазначає, що 11-класниця сама розбудила в ньому звіра. Він закликає її ходити і остерігатися нападу. У хід навіть може піти кислота. Відомо, що таким чином постраждала німецька вівчарка сімейства Школярки Лери. На відео чоловік з сигаретою в роті демонструє порізане тіло і руки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Неадекват із Запорізької області, скріншот: Telegram
Неадекват із Запорізької області, скріншот: Telegram

Стурбована мама дівчинки в березні поїхала на заробітки до Польщі, і залишила дітей з бабусею в Степанівці. Але коли почався терор, вона була змушена передчасно повернутися, щоб захистити школярів.

"Почалася ця історія два роки тому. Я викладала свої фотографії в соцмережі, а ця людина їх коментував, типу "красива" або там "гарне волосся". Хто він, я тоді не знала. Але потім від різних людей дізналася, що цей чоловік вживає наркотики і все таке... і я його заблокувала. А одного разу цей односельчанин, будучи нетверезим, зустрів нас, коли я йшла зі своїм другом, 11-класником нашої школи, і сильно побив його. Говорив, що" я йому подобаюся і він зробить все, щоб цей хлопець не був зі мною", - заявила одинадцятикласниця.

Неадекват із Запорізької області, скріншот: Telegram
Неадекват із Запорізької області, скріншот: Telegram

38-річний житель Степанівки розлютився, коли сім'я дівчини звернулася в поліцію за допомогою. Але копи ще нічого не зробили.

Кадри виключно 18+. Не рекомендуємо їх дивитися вразливим людям, вагітним і дітям.

Нагадаємо, в пенсіонерку "вселився" демон і нашептав їй розгромити овочевий ларьок: "Ні*уя ви мені не зробите"

Як повідомляв "Знай.ua", таксист побив бабусь і намагався "домовитися про мовчання": змусили просити вибачення

Знай.ua писав, озвіріла парочка атакувала лікаря прямо в лікарні, підлога і стіни червоні: "Залили перцівкою..."