Українців, за словами відомого синоптика Наталії Діденко на сторінці в соціальній мережі Facebook, нарешті зустріне довгоочікуване бабине літо вже цього тижня.

Бо останні дні ми тільки й спостерігаємо за тим, як падає температура на стовпчиках термометрів — до +16℃ ...+18℃. Така погода триватиме ще якийсь час, але згодом зміниться, подарувавши українцям сонечко і тепло. Залиште теплі речі на видному місці, вони ще знадобляться.

Карта Укргідрометцентру добре свідчить про це. Холоди занурять більшість територій України. І лише Ужгород з частиною південних регіонів, за традицією, зберігає температуру вище +20℃. Стовпчики термометрів 6 вересня покажуть - у західних регіонах + 12℃ ...+21℃ вдень і + 3℃ ...+ 8℃ вночі.

У центральних, південних і північних областях ситуація одна і та ж. У Криму вночі та вдень опадів не буде, +19℃ ...+21℃. Найбільша температура зафіксована в Сімферополі та Ужгороді.

"Всі ознаки бабиного літа - антициклон, нічне вихолоджування, денне сонечко, літаюча павутинка (хто не бачив, зайдіть в ліс або навіть найближчий Гай), тихий вітер або і штиль - все це вже прийшло. Хотілося б вище, але осінь взялася за виконання своїх обов'язків міцно", - повідомляє Наталка Діденко.

Температура повітря в Києві, 6 вересня, буде близько +14℃ ...+ 16℃ вдень, вночі + 4℃ ...+6℃. Вітер в столиці 3-8 метрів в секунду (північно-західного напрямку).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Прогноз погоди на 6 вересня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 6 вересня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, глобальне потепління вже впливає на рослини України - чи будемо збирати банани під Києвом

Як повідомляв Знай.ua, українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь