Засновник Всеукраїнської громадської організації "Об'єднання батьків-одинаків України" і частий гість шоу "Говорить Україна" Олександр Мазур на своїй особистій сторінці в соцмережі Facebook розмістив дуже зворушливий пост.

У публікації Олександр розповів про те, як зустрів дитину, яка плакала біля аптеки, в руці вона тримала 200 гривень і рецепт на ліки. Небайдужий чоловік вирішив поцікавитися, чому ж хлопчик такий засмучений, і відповідь змусила здригнутися Олександра.

"Мама захворіла і відправила мене за ліками. Вона зателефонувала в аптеку і їй сказали, що коштуватиме 198 грн, а тепер мені сказали, що ліки подорожчали і тепер потрібно 232 грн. Мама віддала мені останні гроші", - зізнався хлопчик.

Коли Олександр поставив своє друге питання: "Про що ти мрієш?", і почув на нього відповідь, він ні хвилини не сумніваючись, вирішив допомогти дитині. Мрія хлопчика в тому, щоб його мама ніколи не хворіла. Звичайно, пройти повз, почувши таку історію, було б жорстоко і неправильно. Олександр дав малюкові потрібну суму.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, корона для переможниці "Міс Україна - 2021" обійшлася в 3 млн доларів: поки пенсіонери виживають на 2 тисячі

Як повідомляв Знай.uа, українець зустрів згорбленого дідуся з відром груш на трасі і ледь не заплакав: "Змушений, хіба ж це пенсія?"

Також портал Знай.uа писав, що пенсіонер розібрав частину пішохідної алеї, несучи кожен день по каменю: все в будинок, все в сім'ю