Житель Росії, Ставропольського краю знайшов на кавуновому полі "щурячого короля" - п'ятьох мишенят, які були пов'язані один з одним хвостами.

Спочатку "Щурячий король" - це тварина з легенд і міфів. В реальності гризунів, пов'язаних хвостами, раніше знаходили тільки померлими, тому багато хто сумнівався, що таке явище існує. За повір'ям, поява цієї моторошної "істоти" віщує виразку і голод.

Автор ролика Алібулат Расулов зняв на відео сплетених між собою хвостами мишей, які були прив'язані до стебла кавуна. Гризуни в зв'язці виявилися живими. На знятих кадрах фермер звільняє мишей від стебла на білій поверхні, показуючи, як тісно пов'язані між собою їх хвости. При цьому гризуни створюють враження однієї істоти, яка рухається одночасно в різних напрямках.

"Після того як ми пустили воду по каналу, вода піднялася і залила мишачу нору. Мишка вивела на вулицю своїх мишенят і зв'язала хвостики кожного мишеняти між собою і прив'язала їх до стебла, щоб вони не спливли і не втекли", - розмірковував фермер.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ролик став вірусним завдяки тіктоку. Там він набрав більше 3 млн переглядів і викликав бурхливе обговорення в коментарях. За словами Алібулата, він дізнався про існування терміна "Щурячий король" тільки завдяки користувачам соцмережі.

Нагадаємо, украінка поскаржилася на погане поводження з кішками в кафе: "Око не відкривається зовсім"

Як повідомляв Знай.uа, ериютили маленького пташеняти, немов дитину: пернатий прилетів в сім'ю і залишився назавжди, люблять всією душею

Також портал Знай.uа писав, сумно, але смачно: блогерка сто днів "дружила" з поросям, а потім засмажила на очах у мільйона людей