Українці "заплачуть" восени в магазинах: подорожчає хліб, м'ясо, яйця і молоко

За даними Держстату, хліб - у списку лідерів по подорожчанню в 2021 року. З вересня, як кажуть експерти, цінники вийдуть на новий рівень.
Очікується, що яловичина подорожчає на 5-10%. Розгін цінників вже почався. У липні м'ясо великої рогатої худоби та курятина подорожчали, порівняно з попереднім місяцем, на 3%.

Також, можуть подорожчати яйця. У 2021 році ціни на них зашкалюють, хоча в останні місяці були невеликі коливання - яйця подешевшали з 36-38 гривень до 28-30 гривень за десяток. Але з осені цінники можуть знову повернутися до квітневого рівня - 38 гривень за десяток.
До кінця 2021 року в Україні може подорожчати і молочна продукція - ціни зростуть приблизно на 2%.

Магазин, скріншот: YouTube
Магазин, скріншот: YouTube

Наталію Могилевську жорстко розкритикували за ніжності з Валерієм Меладзе: "Іспанський сором"

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Артистка виставила компрометуюче фото з Валерієм Меладзе. Наталя зазначила, що виконавець став її помічником у свіжому випуску шоу "Співають всі". Варто зазначити, що Меладзе довгий час живе, працює і навіть будує політичну кар'єру в Росії, а його виступ на Atlas Weekend 2021 в Києві і участь в шоу "Співають всі" піддалося критиці з боку багатьох українців.

Фолловери не пройшли повз: "Шоу класне, але коли з'являються артисти з Росії то чомусь стає сумно 🙌", "А він що тут робе (класно бабки в Україні заробляти, зрадники)", "Що він тут робить, соромлюся запитати... не розумію, чесно (((" , "Не буду навіть дивитися.", "Іспанський сором 🥴".

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Олена Зеленська виявила за кордоном 140-річну святиню з українським серцем: "Не може не вражати"

"Я неймовірно рада і пишаюся тим, що до 30-ї річниці Незалежності України ми запустили 30-й аудіогід саме в музеї "Собор Саграда Фамілія". Присутність української мови в інституції такого масштабу - надзвичайно важливий крок у розвитку іміджу України на міжнародній арені. І ми знову це зробили, вже в тридцятий раз", - написала Зеленська під відео в соцмережі Instagram.

Олена Зеленська, фото: Unian
Олена Зеленська, фото: Unian

Швидше тільки вітер: плавець Андрій Трусов приніс Україні олімпійське "золото" і світовий рекорд

Вже в першому фіналі 30 серпня українець Андрій Трусов отримав нагороду вищої проби. Раніше Україна зібрала повний комплект медалей.

Трусов став переможцем на дистанції 100 метрів на спині. Паралімпійське золото українець виграв зі світовим рекордом - 1.08, 14! Це вже третя медаль Трусова в Токіо-2020. Він завоював срібло на дистанції 400 метрів вільним стилем і на 200 метрів комплексом.

Андрій Трусов, скріншот: Facebook
Андрій Трусов, скріншот: Facebook

Українці втомилися "крутити стрілками" двічі на рік, хочуть залишитися в літньому часі - "Зменшить тарифи"

На відміну від попередніх петицій, в яких пропонувалося залишити зимовий час, Цього разу українці аргументовано вимагають перейти на літній час і більше не "крутити стрілками" двічі на рік.

На користь цього рішення говорять прості розрахунки, які наводить в петиції її автор: очевидно, перехід на літній час дозволить істотно заощадити на освітленні приміщень за допомогою електроенергії, зменшити навантаження на економіку і зробити більш комфортними умови праці для більшості громадян України.

Скрін, відео YouTube час
Скрін, відео YouTube час