Кріштіану Роналду увірвався в "Манчестер Юнайтед" з "Ювентуса": контракт до 2023 року і 314 тисяч євро на тиждень

На офіційному сайті манкуніанців вже привітали футболіста: "МЮ з радістю підтверджує, що клуб досяг домовленості з "Ювентусом" про трансфер Кріштіану Роналду, тепер питання залишається в особистих умовах, візі та медогляді".
Фінансові подробиці угоди не розкриваються сторонами. Очікується, що 36-річний португалець підпише контракт до 2023 року і буде отримувати в "Манчестер Юнайтед" 314 тисяч євро на тиждень.

Роналду виступав за "Манчестер Юнайтед" з 2003 по 2009 рік. Разом з манкуніанцями він став триразовим чемпіоном Англії і виграв Лігу чемпіонів.

Кріштіану Роналду, скріншот: YouTube
Кріштіану Роналду, скріншот: YouTube

Розсекречені зіркові детективи другого сезону шоу "Маска", про Андрія Данилка - ні слова

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У другому сезоні шоу "Маска" разом з телеглядачами вгадувати особистості зірок під масивними костюмами фантастичних героїв будуть Олег Винник, Настя Каменських, Оля Полякова і Дзідзьо.

Минулорічний склад журі злегка змінився, адже тепер творці не оголосили про участь у проекті Андрія Данилка.

Шоу "Маска", instagram.com/maskaukrainetv/
Шоу "Маска", instagram.com/maskaukrainetv/

Укрзалізниця пробила дно пекельним сервісом: "сміттєві" вагони і дірява постіль

Цього разу очевидці і пасажири поїзда рейсу Київ-Бердянськ зафіксували сумні умови вагона, в якому доводиться перебувати українцям: кіптява і бруд, що не відмивалися роками.

Також, на кадрах можна побачити порвану постільну білизну, за яку пасажири змушені платити гроші, щоб не спати на голій оббивці спальних місць, які теж не відрізняються блискучою чистотою.

Укрзалізниця, фото з Telegram-каналу
Укрзалізниця, фото з Telegram-каналу

Українка замість таксі вийшла на зв'язок з шахраями - лайки і дзвінки не найжахливіше: "Давати не буду"

"Новий вид шахрайства, приходить смс код, типо з програми "болт" (послуги таксі), тут же дзвонить, типо водій і просить його назвати - код, типо чекають клієнти, і вас оштрафують і т. д., як тільки сказала, що ніяких кодів давати не буду і щоб зв'язалися з тех. підтримкою і оператором, обматюкав і кинув трубку, будьте обережні!!! Номер з якого передзвонювали +380957716792. Будьте обережні!!! Прошу опублікувати анонімно.", - повідомляють автори публікації.

Дзвінки шахраїв, фото: Unian
Дзвінки шахраїв, фото: Unian

48-річна Руслана Лижичко повторила легендарний образ, яким підкорила Євробачення: "Дикі танці" оживають

Відома українська співака Руслана Лижичко поділилася з численними шанувальниками фотографіями з грандіозного концерту до Дня Незалежності України.

"Свято пройшло ... що залишилося? Особливе серцебиття... всіх нас по всьому світу... ми разом... і у нас є мрія... наша країна... Україно!", - так Руслана Лижичко підписала оприлюднені фото.

Руслана Лижичко, фото з фейсбук
Руслана Лижичко, фото з фейсбук