Двоє чоловіків дістали горілку і курочку у вагоні Укрзалізниці - очевидці не в захваті

Очевидці зняли на відео, як двоє чоловіків подорожуючи в плацкарті розпивали алкогольні напої. Зазначимо, що чоловіки вирішили "розслабитися" в дорозі за допомогою горілки, пепсі і запеченої курки.

Після таких посиденьок один з чоловіків заснув, спершись прямо об стіл. Згодом йому стало незручно, тому він вирішив лягти інакше. Чоловік ліг обличчям на сидіння, а свої ноги поклав на стіл.

У вагоні Укрзалізниці, скріншот із відео
У вагоні Укрзалізниці, скріншот із відео

Чоловік Осадчої Юрій Горбунов показав, як патріотично відсвяткував 51-річчя: з Потапом і Каменських

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На честь радісної події артист показав, як провів торжество в колі найближчих друзів і сім'ї на території їх з коханою заміського будинку.

Подружжя зробило спільні кадри і з зірковими кумами, а за сумісництвом сусідами - Потапом і Настею Каменських. Також шоумен зобразив 4-річного сина Івана, який із захопленням спостерігав за виконавцями з бандурами в руках.

Від 240 до 360 годин: українців, які заборгували аліменти відправлять на суспільно корисні роботи

За наявності заборгованості зі сплати аліментів, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців, орган державної виконавчої служби на вимогу стягувача протягом десяти днів видає довідку про наявність заборгованості. Така довідка дійсна протягом одного місяця з дня її видачі.
Якщо ж повторно протягом року буде скоєно адміністративне правопорушення, пов'язане з несплатою аліментів, передбачається застосування адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт на термін від 240 до 360 годин.

Суспільно корисні роботи, фото: Мін'юст
Суспільно корисні роботи, фото: Мін'юст

В Україні знову дозволили відключати комунальні послуги за борги: дали всього 30 днів

У законі "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на попередження виникнення та поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)" виключили пункт про те, що на період дії карантину та протягом 30 днів з дня його скасування забороняється припинення або призупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх неоплати або оплати в неповному обсязі.

Тепер заборона відключати споживачів комунальних послуг у разі наявності заборгованості буде діяти тільки на період дії карантинних обмежень "червоного" рівня і протягом 30 днів після їх скасування.

Квитанції - фото 24 канал
Квитанції - фото 24 канал

"Просто любов": фермер зробив серце стадом овець в пам'ять про рідну людину, кадри стали вірусними

Житель Нового Південного Уельсу на ім'я Бен Джексон не мав можливості поїхати на похорон улюбленої тітки. Замість цього він вшанував її пам'ять доступним йому способом. Фермер вирішив створити велике серце на своєму полі і використовував для цього стадо овець.

Він розсипав на пасовищі велику кількість зерна, яким годує овець, виклавши величезне серце. І випустив стадо. У цей момент сотні овець кинулися поласувати кормом і заповнили величезну форму серця. Після чоловік відправив приголомшливий ролик родичам, які і поділилися ним в мережі. І ці кадри швидко стали вірусними.

Серце з овечок, скріншот: YouTube
Серце з овечок, скріншот: YouTube