Незабаром українські школярі, у середу, 1 вересня, повернуться до занять. Хтось повернеться в клас, а хтось продовжить навчання в режимі онлайн. Багатьох турбує тема нової навчальної програми. Так, українець Віктор Громовий вирішив показати з яких курсів складається їхня програма.

Віктор Громовий показав фото, на якому можна побачити предмети американських дітей: "Фото 21-го століття"; "Іспанська мова"; "Кулінарне мистецтво"; "Геометрія"; "Фізика"; "Історія сучасного світу".

Про це стало відомо завдяки публікації українця Віктора Громового в мережі Facebook.

Публікація Віктора Громового, скріншот: Facebook
Публікація Віктора Громового, скріншот: Facebook

"Так виглядає розклад американської школярки (точніше німецької школярки, рік там вчитися) старшої школи. Більшість з аж 8 предметів вона вибирала сама. А у нас?", - пише Віктор Громовий.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Школярі. Фото: Фокус.
Школярі. Фото: Фокус.
Школярі. Фото: Фокус.

Також варто нагадати нашим читачам, що свято першого вересня в Одесі вирішили скасувати через туристів. Замість того щоб відправити дітей до школи, місцеві чиновники вирішили продовжити літній сезон і заробити ще грошей. Відповідне рішення запропонували прийняти на засіданні Одеської обласної державної адміністрації.

Свою пропозицію чиновники аргументували глобальними змінами клімату: якщо раніше купальний сезон в Одесі починався в травні, то тепер теплий період року змістився і захопив частину осені. Відповідно, купатися в морі можна і у вересні.

Раніше повідомляли, розгромлені класи і звисаючі дроти: батьки прийшли в школу перед 1 вересня і остовпіли.

Як повідомляв Знай.uа, "Можна самостійно": глава Міносвіти Шкарлет розповів, як вчителю отримати надбавку до зарплати.

Знай.uа писав, 1 вересня скасовується: для українських школярів вирішили продовжити літо.