Потихеньку до українців підходить осіння пора, а разом з нею і невелика печаль про те, як у відділеннях "ПриватБанку" персонал наганяє тугу своєю потворною поведінкою. Так, у Хмельницькій області в місті Старокостянтинів в одному з відділень українка зіткнулася з жахливим ставленням від нібито завідуючої єдиним відділенням.

Українка скаржиться, що людей просто виганяють на вулицю в холодну погоду і нехтують усіма моральними правилами, не звертаючи уваги на вік або стать.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"ПриватБанк", фото: Знай.uа
"ПриватБанк", фото: Знай.uа

"Добрий день! Я клієнт "ПриватБанку" проживаю в м. Старокостянтинів, де знаходиться одне відділення банку по вул. Миру, 13/1. Там повний безлад, до людей ставляться як до собак. Виганяють на вулицю, навіть не дозволяють людям перебувати в коридорі, незважаючи на погодні умови і пенсіонерів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Завідуюча виходить і кричить до людей, пихнула пенсіонерку і їй стало зле. Скільки це ще триватиме? Коли люди не хотіли з коридору (не з приміщення банку) виходити, бо холодно, завідуюча просто закрила відділення, погрожуючи, що не відкриє, яке на хвилиночку, має працювати до 18.00.

Хто цій людині дозволяє так себе по-хамськи поводити і закривати відділення коли їй заманеться, невідомо...", - повідомляє Інна.

Відгук незадоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, банкомат "зжер" вашу картку: порядок екстрених дій без паніки.

Як повідомляв Знай.uа, українка потрапила в суцільну смугу неприємностей через Ощадбанк.

Знай.uа писав, українець купив квитки через Приват24 і не зміг потрапити на рейс: вимагали доплатити ще 100 гривень.