Один з найбільших державних банків України, де більшість громадян отримують зарплату, соціальні виплати та пенсії - "Ощадбанк", продовжує засмучувати своїх клієнтів. Цього разу Українка розповіла неприємну історію про те, як банкомат просто "зжер" картку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"Ощадбанк", фото: Знай.ua
"Ощадбанк", фото: Знай.ua

"Мені потрібно було дуже терміново зняти гроші з картки. Я дуже спізнювалася і у мене не було готівки навіть на проїзд. Спочатку банкомат зжер мою карту. Діватися нікуди, намагалася зняти через додаток без карти. Ця послуга платна. Мені довелося бігати по району до трьох різних банкомату, тому що у них кнопка "Зняти без карти" просто не працювала. Я 3 рази оплатила послугу і у мене нічого не вийшло.

А ще якось раз я скачала собі їх додаток. Додаток постійно вилітало, на моменті реєстрації, коли треба було ввести цифри з смс. І через це Ощад заблокував карту з усією моєю зарплатою. Оператори нічим ніколи допомогти не можуть. Комісія велика на все.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нікому не раджу, я вже і пін код забула від цієї карти, тому що просто переказую всі свої гроші від туди на карту іншого банку, щоб знову не тріпати собі нерви.", - пише незадоволена клієнтка "Ощадбанку".

Відгук незадоволеного клієнта, скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта, скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, українець купив квитки через Приват24 і не зміг потрапити на рейс: вимагали доплатити ще 100 гривень.

Як повідомляв Знай.uа, клієнт "ПриватБанку" посеред ночі ледь не втратив купу грошей, довелося блокувати карту: "Зливають дані...".

Знай.uа писав, термінали ПриватБанку "відбирають" гроші українців, клієнтку просто відігнали: "Проковтнув і відключився".