Відома своїми скандальними висловлюваннями і перфомансами в прямих ефірах політичних шоу, українська дитяча письменниця Лариса Ніцой трохи відійшла від своєї звичної ролі радикала. Цього разу Лариса Ніцой поділилася спостереженнями з міста Житомир.

Тут, в день святкування незалежності України, 24 серпня, письменниця звернула увагу на молоду пару і вирішила поставити її в приклад всім юним українцям.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Ніцой в мережі Facebook.

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

"День Незалежності на запрошення взяти участь в урочистостях, зустріла в Житомирі. Головна площа. Молода пара. Вона у вишиванці. Він в уніформі з нагородами. Для мене ці діти-символ нашої України.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нехай квіти на її вишиванці сучасні, і в ній не втрачена традиція століть, наше минуле і майбутнє. Його Уніформа-готовність захищати все те, що називається України, щоб те майбутнє, яке нам передали предки з давніх віків - збулося.

Впевнена, в нашій Україні буде хороше майбутнє, і його початок ми ще застанемо.", - повідомляє Лариса Ніцой.

Лариса Ніцой, скріншот: Youtube
Лариса Ніцой, скріншот: Youtube

Раніше повідомляли, Лариса Ніцой порадила, як швидко вивчити українську мову тим, хто її не знає: "Давно відмовилася від г*вна".

Як повідомляв Знай.uа, цькування Жана Беленюка "квіточки", Лариса Ніцой показала погрози, що надходять щодня: "Вириємо з могили".

Знай.uа писав, Львівський призер Олімпійських ігор "втік" з Facebook після гучного скандалу: "Псяча мова".