У Харкові на проспекті Юрія Гагаріна, 43/1 термінал «ПриватБанку» проковтнув гроші і відключився.

Про це стало відомо з повідомлення клієнта банку Наталії Маслової в службу підтримки.

"Є клієнтом" ПриватБанку " більше десяти років. Ніколи ніяких проблем не виникало. У місті Харкові у відділенні "Приватбанку «на проспекті Гагаріна 43/1 вносила гроші на свою карту»універсальну". Після внесення чергової купюри термінал відключився, був напис "Немає мережі", потім почав перезавантажуватися. Природно, мої гроші на карту не були зараховані", - розповіла Маслова.

ПриватБанк, фото: Знай.uа
ПриватБанк, фото: Знай.uа

Вона повідомила, що зателефонувала на короткий номер обслуговування клієнтів «Приватбанку» 3700. Після її дзвінка консультанти створили заявку на проведення повернення. Вони при цьому повідомили, що номер заявки незабаром надішлють в повідомленні на телефон. Також постраждалій розповіли про можливе повернення втрачених грошей після інкасації, якщо будуть зайві.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За словами постраждалої, обіцяне повідомлення з номером заявки на телефон не прийшло. Під час розмови з оператором, клієнтку від терміналу відігнав невідомий чоловік, який повідомив, що пристрій ремонтуватимуть. Постраждала повідомила, що знає точну суму грошей, включаючи кількість і номінал всіх купюр.

Скрін, відео YouTube ПриватБанк
Скрін, відео YouTube ПриватБанк

У " Приватбанку» відповіли так:

"Добрий день! Заявка на повернення коштів подана. Регламент обробки заявки-один день. Дуже рідко, у випадках, коли необхідна інкасація - до 14 днів. Разом з тим, наші фахівці роблять все можливе, щоб вирішити ваше питання якомога швидше. Про результати обробки заявки ви будете сповіщені у вигляді повідомлення на мобільний телефон"»

Нагадавши, у "Приватбанку" вимагають по 100 гривень за безкоштовну довідку

Як повідомляв портал "Знай", приватБанк, Альфабанк, Ощадбанк та інші закривають відділення

Також " Знай.ІА " писав, що ПриватБанк не дозволив пенсіонерці відправити гроші в Росію