На своїй особистій сторінці в соцмережі Facebook молодий боєць ЗСУ Олександр Осипенко розмістив пост з новиною про те, що йому з ротації нікуди буде повернутися додому до дружини.

Юний солдат повідомив про свою сумну історію: господар знімної квартири, в якій вони з дружиною проживали деякий час, попросив виїхати з речами найближчим часом, через те, що власник несподівано вирішив заселити туди своїх родичів.

За словами Олександра, спочатку договір оренди квартири вони з господарем не укладали, відповідно, деталі і умови угоди по здачі житлоплощі були озвучені лише на словах.

"Договір через довірчі відносини не був укладений, що зайвий раз доводить, що завжди треба себе запевняти", - написав боєць.

Скриншот с Facebook

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На початку серпня вони разом зайнялися пошуками нового житла, вона з Києва, а він онлайн з Донецької області на полігоні.

Олександр, фото з Facebook

"Раптово дружина в Instagram у однокласниці побачила оголошення, що вона знімає квартиру, поговорить з нею, влаштує дружині огляд. Аж заспокоївся, тому що квартира на фото була дуже хороша і район + все одно була знайома людина", - повідомив Олександр.

І через деякий час, ця власниця квартири відмовила молодій парі і заявила, що квартиру вже знімають, але побажала удачі в пошуку житла.

"Чесно кажучи, не розумію, невже так складно слідувати домовленості. Це тому, що вона знала, що я зараз на ротації, крім того, дав зрозуміти, що її квартира мене дуже цікавить. Хіба не можна було попередити раніше, щоб не давати марних очікувань. Я просто не можу зрозуміти, чи хотіли б люди, щоб з ними так чинили? У підсумку втрачений час", - з сумом додав солдат.

Нагадаємо, що молодой воїн вступив до лав ЗСУ, щоб не поступитися ворогові навіть метра рідної землі: "Не відступимо!"

Як повідомляв Знай.uа, зволонтерів розстріляли бойовики за допомогу військовим: серцем вболівали за Україну

Також портал Знай.uа писав, що 15 000 у ЗСУ замість 30 000: Зеленському запропонували скоротити осінній призов в армію, чого хочуть українці