У Чернівецькій області водій громадського транспорту відмовився безкоштовно везти бійця ООС і влаштував конфлікт з пасажирами, які зважилися стати на захист ветерана війни.

Про це поділилася в соцмережі Facebook свідка події, яка їхала в тому ж автобусі, Корнелія Василаш.

скріншот з Facebook

Як відомо, інцидент стався в автобусі маршруту Горбівці - Глибока, а скандал почався після того, як боєць ООС розповів про інвалідність і попросив пільгові права на безкоштовний проїзд, але водій аргументував відмову словами про те, що воювати бійця ніхто не посилав.

посвідчення Ігоря Бажана, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Корнелія Василаш заступилася за бійця, попросивши водія впустити хлопця назад. Крім того, інша небайдужа пасажирка автобуса заплатила водієві за проїзд за хлопця. Вартість проїзду в автобусі становила 18 гривень.

"Ніколи не могла подумати, що людська совість коштує аж 18 гривень", - написала свідок.

В результаті перепалки, водій почав виганяти і саму Корнелію, пообіцявши, що ноги її більше не буде в його автобусі. Крім того, він навіть скасував інший рейс в село в той же день, і заявив, що не буде їхати і на наступний — все тому, що пасажири заступилися за бійця.

Нагадаємо, "За*бали зі своїми посвідченнями": водій маршрутки в Одеській області вилаяв бійця АТО-пільговика

Як повідомляв Знай.uа, в Харкові "бездонна" маршрутка налякала пасажирів- "Дитина провалиться"

Також портал Знай.uа писав, що "Синій" пасажир влаштував дівчатам пекло в купе "Укрзалізниці": "Спите голенькими?"