Олена Зеленська розкрила правду про домашнє насильство: "Для мене дуже важливо"

Перша леді України Олена Зеленська розмістила пост, присвячений боротьбі з домашнім насильством в Україні та розповіла про виділену урядом субвенцію на підтримку постраждалим.

Держава виділила суму в 274 200 000 грн. для створення спеціалізованих притулків, консультативних служб, що надають первинну допомогу, і денних центрів соціально-психологічної допомоги.

Олена Зеленська, фото з Instagram

Олександр Лукашенко пригрозив поставити українців на коліна: "А завтра на вилах Зеленського"

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В ході великої пресконференції, Олександр Лукашенко заявив, що у нього і представників Росії є можливість змінити політичний режим в Києві, за допомогою санкцій. І потім додав, що має на увазі зупинку постачання паливно-мастильних матеріалів в Україну.
На цьому Лукашенко не зупинився, і звинуватив Президента України Володимира Зеленського в контрабанді зброї в Білорусь і підготовці невідомих бойовиків. А також приготувався офіційно визнати тимчасово окупований Крим частиною РФ, але коли останній російський олігарх почне поставляти туди продукцію.

Українці назвали себе жебраками в 2020 році: комусь не вистачало навіть на їжу

Були опубліковані дані Держстату, в ході яких визначили, як українські домогосподарства оцінюють свій рівень доходів у минулому, 2020 році.

Як стало відомо, 67,1% сімей - вважають себе бідними, а ось представниками середнього класу виступає лише один відсоток від усього населення. Наприклад, 3,2% українським домогосподарствам минулого року не вдавалося забезпечити навіть достатнє харчування. 11,8% — доходів було достатньо і робили заощадження. 36,6% - постійно відмовляли собі в найнеобхіднішому, крім продуктів харчування. А ось 48,4% українських домогосподарств володіли достатньою кількістю доходів, щоб нормально існувати під час пандемії коронавірусу.

Держстат, скріншот: ukrstat.gov.ua
Держстат, скріншот: ukrstat.gov.ua

Володимир Зеленський заявив про готовність ЗСУ протистояти Путіну: "Сильна і сучасна"

Володимир Зеленський зазначив, що в нашій країні продовжують прагнути до миру, але готові обороняти кожен сантиметр української землі.

"Наша армія сильна, сучасна і боєздатна. Сьогодні в черговий раз в цьому переконався під час військових навчань на півдні України", - пише Зеленський у публікації.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

МакЅим вперше звернулася до світу після коми: дуже слабка і не може ходити

Кілька днів тому відома російська співачка Максим вийшла з коми, в якій пробула практично два місяці. Лікарям вдалося її врятувати, і зірка вже може навіть самостійно функціонувати.

Дівчина навіть написала свій перший за тривалий час пост в соціальній мережі Instagram, де розповіла про все, що їй вдалося пережити.

МакSим - фото Экспресс газета
МакSим - фото Экспресс газета