Олена Зеленська прибула туди, де міг постраждати "огірочок" президента: "Була вражена"

Жінка зазначила, що 5 січня 2021 року побувала в неймовірній подорожі, завдяки якій зуміла побувати і в майбутньому, і в минулому. І опинилася Зеленська на острові Хортиці, за її словами, в місці сили кожного українця. Але ж тут колись був і сам президент, коли один з козаків показав небезпечний номер з огірком в руці Володимира Олександровича.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Українські школярі отримають бонус перед 1 вересня: по 2 тисячі на дитину

Стало відомо про те, що Уряд готовий надати фінансову допомогу для багатодітних сімей. Соціальні виплати вже найближчим часом можуть отримати 145 тисяч малюків. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 4 серпня.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Канцтовари, фото: скріншот з відео
Канцтовари, фото: скріншот з відео

Green Grey залишилися без концертів після скандалу з Днем Незалежності: відвернулися всі

Зараз з'явилася інформація, що Green Grey відмовили в оренді даху Цуму для концерту 24 серпня 2021 року. Справа в тому, що концертний організатор Svitlo Concert, коли погоджувалися, не знали про весь "галас", що трапився навколо рокерів. І лише згодом, після вивчення ситуації, вирішили припинити співпрацю через непатріотичність.

Green Grey, скріншот: Youtube
Green Grey, скріншот: Youtube

Україну вже не зупинити: Володимир Зеленський показав красуню, яка заробила нове "срібло" на Олімпійських іграх

Зараз він розповів громадянам про черговий успіх нашої збірної на Олімпійських Іграх в Токіо. Відомо, що вчора, 4 серпня 2021 року, народний депутат Жан Беленюк приніс нам перше "золото", перемігши угорця Віктора Льоринця у фіналі греко-римської боротьби, у ваговій категорії до 87 кілограм. А вже п'ятого числа "срібло" здобула каратистка Анжеліка Терлюга.

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

Суд вирішив долю Джонні Деппа і Ембер Херд: несподіваний фінал для "Джека Горобця"

Стало відомо про те, що Джонні Депп здобув важливу перемогу в суді над колишньою дружиною. Ембер Херд знову програла. Актрису звинувачують в тому, що вона забрала собі гроші, які повинна була відправити на благодійність. Сума захмарна - 7 мільйонів доларів. У березні поточного року, Джонні Депп звернувся до суду, щоб довести всьому світу, що колишня дружина Ембер Херд забрала собі сім мільйонів доларів, які отримала ще в 2017 році, після розлучення.

Джонні Депп, фото: скріншот з відео
Джонні Депп, фото: скріншот з відео