Україна має за 3-6 тижнів відвоювати свої території у росії: Зеленський підняв мир на вуха заявою

Президент України Володимир Зеленський вважає, що Україна протягом трьох-шостих тижнів має повернути захоплені росією території. Президент України звернувся до делегації американського Конгресу із терміновим зверненням. Глава держави наголосив, що у нас залишилося лише кілька тижнів, щоб повернути території, захоплені росією, перш ніж зробити це стане набагато важче.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Оля Цибульська схопилася за груди, показавши сексуального друга, доки подруга була на операції: "Я не готова"

Українська співачка, теле- та радіоведуча Ольга Цибульська закликає українців цінувати кожну хвилину життя та не відкладати мрії на потім.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ми пишемо списки, зберігаємо картинки, але не беремося за них. Тому що завжди здається, не на часі, потім. За ідеальних умов. Я ще не готова. У кожного мрії дуже різні. Великі та малі", - нагадує співачка.

Подруга Цибульської Марго нарешті вирішила здійснити свою найзаповітнішу мрію. Так що поки Оля мацає свої груди і жартує про те, що Марго робить с*ськи, насправді дівчина збільшує собі губи.

Ольга Цибульська, фото: Instagram
Ольга Цибульська, фото: Instagram

Ціни на сири знову зрушили з місця: чи вдасться українцям поласувати улюбленим продуктом і за якою вартістю

Підвищення цін на найнеобхідніші продукти стало вже звичним явищем в Україні, хоч і досить неприємним, тим більше в умовах війни. Проте з'явились і приємні новини. Зокрема, для всіх, хто любить поласувати сиром. Адже ціни на деякі з них пішли на спад ще в червні. Саме такі дані наводить Державна служба статистики.

Сир, скріншот: YouTube
Сир, скріншот: YouTube

Племінник Наталії Денисенко з "Кріпосної" може спробувати її вбити: "Я відправляла відео"

Багато хто з нас має родичів, знайомих чи друзів у росії. Є такі сумні родичі і в актриси із серіалу "Фортечна" Наталки Денисенко, про що вона розповіла в рамках проекту "Як ти?" з Григорієм Решетником.

"У мене там є тітка, рідна сестра мого батька. Вони двійнята. Вона там щось один раз написала, на кшталт "Тримайтеся-тримайтеся", а потім я відправляла їй відео і вона нічого не писала... У моєї двоюрідної сестри є син - Максим - і він якраз такого призовного віку", - каже Денисенко.

Тобто гіпотетично, як зауважив Решетник, племінник Наталії Денисенко може прийти її вбивати, адже він громадянин росії.

Наталка Денисенко, фото Знай.ua
Наталка Денисенко, фото Знай.ua

Прибрати Шмигаля: українці просять Володимира Зеленського дати громадянство та посаду Борису Джонсону

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон закохався всіх українців своєю безпосередністю, однозначно негативним ставленням до путіна і війни, яку він почав і всілякою підтримкою нашої країни. Зараз Борис має непрості часи, адже він склав повноваження прем'єра Британії через скандал, який стався багато років тому. Багато українців вважають, що британці вчинили необачно, бо втратили свого нового Черчілля.

Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України
Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України