Популярна зелень - кріп, петрушка, щавель, кінза, базилік - можуть зберігатися набагато довше, якщо ви знаєте цю хитрість. То ж у вас завжди буде що додати до салату або смаженої картоплі, м'яса чи супу.

Завдяки цьому секрету зелень довго залишатиметься свіжою, приємно пахнутиме і не псуватиметься. Досвідчені кухарі поділилися однією хитрістю, яка дозволить отримати бажаний результат, пише prostoway. Це настільки просто, що ви здивуєтеся. Але тут важливо звернути увагу на один маленький нюанс.

петрушка, фото Pxhere
петрушка, фото Pxhere

Як зберегти свіжість зелені надовго:

Свіжозрізану або щойно придбану цибулю, добре очищають і ставлять у місткість з водою. Таким чином вона довше збереже корисні властивості й не зіпсується.

Цей спосіб рекомендують й для іншої зелені. Водночас тут можна обійтися без холодильника. Якщо ж свіжу зелень у воді поставити в холодильник - результат буде ще кращим. У цьому разі вона буде зберігатись не менше 2 тижнів без втрати якості.

Популярні новини зараз
Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити "Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів
Показати ще

Проте, не слід забувати про один дуже важливий нюанс! Воду слід регулярно міняти, інакше результат не потішить, а розчарує. Ця проста хитрість забезпечить вас свіжою зеленю, яка завжди буде під рукою.

зелена цибуля, фото Pxhere
зелена цибуля, фото Pxhere

Нагадаємо, чому жовтіє листя полуниці і як цього уникнути: топ-3 несподівані причини

Як повідомляв "Знай.ua", щоб збирати огірки на грядці аж до морозів: секрет городників - це обов'язково потрібно робити у липні

Також "Знай.ua" писав, як за формою огірка зрозуміти, чого йому бракує: догляд за овочем у липні