Популярна зелень - кріп, петрушка, щавель, кінза, базилік - можуть зберігатися набагато довше, якщо ви знаєте цю хитрість. То ж у вас завжди буде що додати до салату або смаженої картоплі, м'яса чи супу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗавдяки цьому секрету зелень довго залишатиметься свіжою, приємно пахнутиме і не псуватиметься. Досвідчені кухарі поділилися однією хитрістю, яка дозволить отримати бажаний результат, пише
Як зберегти свіжість зелені надовго:
Свіжозрізану або щойно придбану цибулю, добре очищають і ставлять у місткість з водою. Таким чином вона довше збереже корисні властивості й не зіпсується.
Цей спосіб рекомендують й для іншої зелені. Водночас тут можна обійтися без холодильника. Якщо ж свіжу зелень у воді поставити в холодильник - результат буде ще кращим. У цьому разі вона буде зберігатись не менше 2 тижнів без втрати якості.
Проте, не слід забувати про один дуже важливий нюанс! Воду слід регулярно міняти, інакше результат не потішить, а розчарує. Ця проста хитрість забезпечить вас свіжою зеленю, яка завжди буде під рукою.
Нагадаємо, чому жовтіє листя полуниці і як цього уникнути: топ-3 несподівані причини
Як повідомляв "Знай.ua", щоб збирати огірки на грядці аж до морозів: секрет городників - це обов'язково потрібно робити у липні
Також "Знай.ua" писав, як за формою огірка зрозуміти, чого йому бракує: догляд за овочем у липні