Доктор Євген Комаровський – відомий в Україні педіатр вищої категорії.

Чоловік опублікував нове відео, давши інтерв'ю одразу кільком журналістам і відповів на дуже цікаве запитання щодо Володимира Зеленського, якого він неодноразово критикував останній рік.

Євген Комаровський, скріншот: Youtube
Євген Комаровський, скріншот: Youtube

— Євгене Олеговичу, ви у 2019 році на виборах президента України підтримали Зеленського. Пізніше, 2021 року, говорили, що розчаровані ним і дії його команди викликають у вас смуток. Що ви скажете зараз про президента Зеленського?

— Президент Зеленський, на мою думку, робить те, що від нього чекають на посту Президента, як верховного головнокомандувача. Тобто він зараз повністю... кращого президента для війни важко собі уявити. Президент не робить із себе людину, яка пересуває фішки на карті і посилає когось туди воювати, там стріляти. Він – це те, в чому я був упевнений у 2019 році, що, прийшовши до влади, ти знайдеш найкрутіших професіоналів і даси їм можливість робити свою справу. Дякувати Богу, що це реалізувалося в армії. Що керують армією, що головнокомандувач – це не особистий друг, а професіонал.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Євген Комаровський, скріншот: Youtube
Євген Комаровський, скріншот: Youtube

Нагадаємо, доктор Комаровський згадав свій лист з минулого, який описує росіян зараз: "Виникло бажання звільняти Київ від нацистів"

Як повідомляв "Знай.uа", лікар Комаровський порівняв Україну з голодуючою людиною з "допомогою" від Заходу: "Ти почекай, не вмирай"

Знай.ua писав, лікар Комаровський знайшов головний плюс антибіотиків при боротьбі з ангіною: "Завжди"