Що робити тим, кому пенсію не виплачуватимуть: які є допомоги і як їх отримати

При призначенні пенсії за віком пріоритетним показником є страховий стаж, однак щороку в Україні до нього та пенсійного віку вимоги підвищуються. Наприклад, у 2022 році для виходу на заслужений відпочинок у 60 років потрібно відпрацювати офіційно 29 років. Водночас якщо людина має менш як 15 років страхового стажу, вона може розраховувати на пенсію мінімального розміру, розмір якої прив'язаний до прожиткового мінімуму. Проте отримувати її можна буде не з 60 років, а з 63 років.

Пенсіонерка. Фото: Знай.ua
Пенсіонерка. Фото: Знай.ua

Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" отримав номер Віталія Кіма і захопився Притулою: "4 гривні, грошей не багато"

Зірка "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов вирішив повністю перейти на українську мову, щоб відрізнятись від ворога. Також Крутоголов допомагає військовим. Так як він родом із Миколаєва, то якось він навіть зателефонував Віталію Кіму.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Я не був з ним знайомий, подзвонив, представився і запитав, чим можемо допомогти. Він казав, що потрібні будь-які машини та антидрон... Він коштував 70 тисяч доларів... Ми десь половину зібрали, а половину дала студія" - ділиться шоумен.

Віталій Кім, фото: Знай.uа
Віталій Кім, фото: Знай.uа

Російські окупанти обрали наступне місто на Донбасі для руйнування - ЗСУ попередженi, і готові дати відсіч

Росіяни вже почали готуватися до наступу в наступне місто на Донбасі. Почали концентрувати війська у напрямі Сіверська. За даними фахівців, на даний момент російські окупанти почали концентрувати свою техніку та особовий склад у напрямку Сіверська, що на Донеччині. Знаходиться він за вісім кілометрів від існуючої на сьогоднішній день лінії фронту.

Військові, фото: Facebook
Військові, фото: Facebook

Перерахунок газу в платіжках за новими правилами: Верховна Рада прийняла рішення

Верховна Рада України відстрочила перехід на облік та розрахунки за обсягом газу в одиницях енергії – кіловат-годинах. На засіданні у п'ятницю, 8 липня, за відповідний документ проголосували 286 народних депутатів. Хоча підготовка до цього переходу тривала протягом кілька місяців та була вкрай необхідною, він у результаті став неможливим.

Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа
Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа

Оля Полякова відповіла на звинувачення Маші Єфросініної у тому, що вона підстилка: "Я росіянам не давала, у мене чоловік єврей"

Оля Полякова провела тур Америкою - це було 9 концертів. В одному зі своїх інтерв'ю вона розповіла, що жертвує півмільйона з цього туру для допомоги українцям після чого на "Королеву ночі" обрушили шквал критики за те, що це просто смішна сума. Оля Полякова наголосила, що артисти зараз виживають, як можуть. Вони нікому нічого не винні, але все одно намагаються допомогти і все одно отримають у відповідь чиюсь незадоволеність.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Поки ще живий володимир путін зім'яв папірець і поскаржився на санкції, все-таки шкодять економіці росії: "Пішли вони подалі"

Влада російської федерації, зокрема і володимир путін, намагаються всіма силами, щоб "замилити" очі жителям своєї країни і вдати, що так звана "спецоперація" , а простіше - війна з Україною, аж ніяк не впливає на їхню державу. Першим "здав" поки що президент росії і поки що живий володимир путін. Диктатор, на нараді з урядовцями, зазначив, що санкції мають свій вплив. При цьому він нервово стискав листочок з текстом і всі слова швидко тараторив.

Володимир путін, скріншот з відео
Володимир путін, скріншот з відео