Влада російської федерації, зокрема і володимир путін, намагаються всіма силами, щоб "замилити" очі жителям своєї країни і вдати, що так звана "спецоперація" , а простіше - війна з Україною, аж ніяк не впливає на їхню державу.

Військове керівництво замовчує втрати, а про тих, які є мовить героїчно - "одним ножем ліквідував 20 нацистів, але загинув у нерівному бою".

Про санції теж усі росЗМІ міркують скептично, запевняючи людей, що компенсується все імпортозаміщенням. Проблачені блогери розповідають, що білоруський трикотаж та вітчизняні бренди нічим не гірші за Zara чи Bershka.

Магазин ZARA
Магазин ZARA
styleinsider.com.ua

Першим "здав" поки що президент росії і поки що живий володимир путін. Диктатор, на нараді з урядовцями, зазначив, що санкції мають свій вплив. При цьому він нервово стискав листочок з текстом і всі слова швидко тараторив.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Так званий бліцкриг, який задумали наші недоброзичливці щодо росії, економічний бліцкриг, він звичайно ж провалився. Але, все-таки, шкоду він нам завдає. Ці дії, обмеження, завдають шкоди нашій економіці, і багато ризиків ще зберігаються. Разом з тим я бачу, що деякі колеги вже трохи поверхово починають ставитись до заходів, які ми повинні вживати з усунення можливих загроз, мовляв, наплювати на них, на ці санкції, пішли вони подалі, все вже в минулому, ми з усім упоралися і почуваємося впевнено. Так, ми й повинні почуватися впевнено, але ризики ми повинні бачити. Ризики зберігаються" , - засмутився бункерний карликовий дід.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що в МЗС України підтвердили побоювання: Лавров давно хворий на голову.

Раніше ми повідомляли, Володимир путін вибіг зі свого бункера через Зеленського, щоб знайти союзників: "У нього підгоряє пукан".