Доктор Євген Комаровський – відомий в Україні педіатр вищої категорії.

Чоловік опублікував нове відео в рамках щоденного спілкування з користувачами та почав із дуже гарної аналогії, яка повністю описує те, як зараз виглядає допомога від західних країн у рамках повномасштабної війни проти рашистів.

Євген Комаровський, скріншот: Youtube
Євген Комаровський, скріншот: Youtube

— Коли слухаю зараз огляди всяких англійських, американських газет про війну в Україні. Весь час звертається увага, що зараз, найімовірніше, на Донбасі буде пауза. А чим взагалі все це скінчиться, залежить від того, як ми їм допоможемо. Вчасно ми їм допоможемо чи невчасно. Скільки ми надамо зброю. Які ми класні. Все залежить від нас.

Доктор Комаровський, фото з фейсбук
Доктор Комаровський, фото з фейсбук

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

— У мене весь час така аналогія в голові крутиться, як підповзає людина, яка вмирає з голоду і каже: "Дайте поїсти". А йому кажуть: "Біденький, нещасний, зараз ми тобі приготуємо їжі і перше, і друге, і третє". Він каже: "Послухайте, не треба мені готувати їжі. У вас же он скільки їжі коштує вже готової". "Ні-ні, це наша їжа".

"Раптом, поки ми готуватимемо їжу, ми самі зголодніємо. Тому ти почекай, не вмирай і, швидше за все, до осені тобі їжу приготують", - підсумував Євген Комаровський.

Нагадаємо, доктор Комаровський знайшов головний плюс антибіотиків при боротьбі з ангіною: "Завжди"

Як повідомляв "Знай.uа", доктор Комаровський назвав головну проблему батьків, через що діти вже не "такі": "Гірше розуміють"

Знай.uа писав, доктор Комаровський порадив, як убезпечити воду для пиття: "Зараз ми на порозі..."