Чудотворна настоянка з квітів лілії володіє ранозагоювальними, протизапальними і багатьма іншими корисними властивостями.

Квіти білої лілії широко використовуються в косметології та народній медицині, і про це не з чуток знає українська блогерка Крістіна Булезюк з Чернівців. Дівчина у своєму блозі ділиться цікавими рецептами, розповідає все про материнство і просто показує своє життя, як воно є.

Скріншот з Instagram, Крістіна Булезнюк
Скріншот з Instagram, Крістіна Булезнюк

Як повідомила блогерка, настоянку приготувати дуже легко, багато часу не потрібно. Але користі вона принесе неміряно. Наприклад, вона здатна полегшити біль, зняти запалення і зупинити кровотечу. І що не менш важливо - настоянка дуже ефективна в догляді за шкірою.

Настоянка з квітів лілії, скріншот з відео
Настоянка з квітів лілії, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Колись наші бабусі тільки настоянкою з квітів лікували різні рани, висипання на шкірі, подразнення, гнійники", - поділилася Булезюк.

Щоб приготувати диво-настоянку знадобляться квіти лілії, спирт або горілка. Зібрані рослини потрібно буде залити рідиною, залишити в темному місці і вже через тиждень настоянка буде готова до використання.

Раніше ми писали про те, як заготовити зелень на зиму: 5 простих способів, які кожна господиня візьме на замітку

Як повідомляв Знай.uа, давні способи захистити помідори і огірки від хвороб: ними користувалися ще наші бабусі

Також портал Знай.uа писав, заощадите купу грошей: як не витрачати багато соняшникової олії, лайфхак для українців