Найближчі вихідні - субота та неділя 25-26 червня - в Україні повернуть теплу, до спеки, повітряну масу. Такий прогноз погоди обіцяє синоптикиня Наталка Діденко.

У новому дописі на своїй фейсбук-сторінці Наталка Діденко обіцяє, що температура повітря впродовж дня становитиме +25+30 градусів, завтра, 25-го червня, а місцями на Півночі та в Центрі +22+25 градусів.

"Вітер буде східний, північно-східний, помірний, при грозах поривчастий, до сильного. Дощі. У суботу найбільш ймовірні, з грозами, пройдуть у східних, центральних областях, трохи зачеплять Північ, у західних областях завтра сухо. Південна частина буде в дощах найближчої ночі, а завтра вдень лише в Криму затримається вологе повітря.", - йдеться у повідомленні синоптикині. Наталка Діденко

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Синоптикиня уточняє, що дощі 26-го червня - розбіжаться віялоподібно, можуть линути в будь-якому місці, в будь-який час. Тож атмосфера в неділю очікується нестійкою, але щоб якісь тривалі зливи - то навряд, додає вона.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Водночас у Києві в суботу 25 червня, місцями можливий дощ з грозою. Температура повітря підвищиться до +26 градусів. А вже у неділю ймовірність дощу менша (може, вже аж ввечері), спеки - більша, до +29 градусів. Вітер у столиці східний, північно-східний, помірний.

Нагадаємо, що садити і які роботи виконувати наприкінці червня: місячний посівний календар дачника

Також ми писали, як позбутися колорадського жука без хімії: народні способи, які врятують картоплю

Нагадаємо, вирощування кабачків на власному городі: не пропустіть один дуже важливий етап наприкінці червня