Саме у червні кабачки починають цвісти й цей процес може тривати протягом усього місяця. Проте, особливо важливо у першій половині червня підживити овоч, ще до того як почнуть з'являтися перші ознаки цвітіння.

Однак важливий етап чекає й наприкінці місяця. У цей час багато городників прибирають першу зав’язь після того, як зацвітуть кабачки. Про тонкощі вирощування кабачків розповідається у статті на сайті Агроцентр.

Завдяки цьому плодоношення почнеться швидше, то ж першим врожаєм кабачків на своєму городі ви зможете потішитися зовсім скоро.

Кабачки, кадр з відео: YouTube
Кабачки, кадр з відео: YouTube

Крім цього, новачки можуть цікавитися тим, на яких сортах слід обривати зав’язь. На щастя, тут відповідь проста. Адже така процедура підходить для всіх сортів кабачків.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Водночас як зауважують досвідчені дачники, при цьому гібриди продуктивніші, але старі сорти особливо добре реагують на обривання. Пустоцвіт при цьому видаляти не потрібно - це знизить урожайність.

То ж якщо дотримуватися цих надзвичайно простих порад у вирощування цього овочу, результат себе не заставить довго чекати - і на вашому столі з'являться різноманітні смачні страви з кабачка. Адже варіантів його приготування безліч.

Кабачки, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Кабачки, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Нагадаємо, кабачки з м'ясним фаршем в духовці - запікаємо соковиту літню закуску

Також ми писали, смаж, печи, тушкуй: топ найкращих літніх страв із кабачків

Нагадаємо, Ідеальні кабачки в гострому соусі на зиму: рецепт для тих, кому не вистачає різноманітності