Глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук припускає, що наступна зима найважчою зимою в сучасній історії українського народу.

Про це він пише у новій публікації на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук. Блаженніший Святослав побоюється, що, крім російських ракет українцям загрожуватимуть холод та голод.

"Наступна зима буде, ймовірно, найважчою зимою в сучасній історії нашого народу. Голод та холод будуть вбивати людей разом з російськими ракетами та бомбами. Міжнародні організації, які мають досвід гуманітарної роботи в Афганістані, Сирії, Іраку, Ірані та інших країнах за останні десятиліття, визнають їхню неспроможність реагувати на масштаби гуманітарної катастрофи в Україні.", - йдеться у публікації. Блаженніший Святослав

Блаженніший Святослав, фото: facebook.com/head.ugcc
Блаженніший Святослав, фото: facebook.com/head.ugcc

Крім того, Блаженніший Святослав розповів, що територія України була поділена на три частини. Перша частина – це територія, де відбуваються бої. Друга частина – це території, які безпосередньо межують з лінією ведення військових дій. На цій частині нам вдалося створити центри прийняття біженців та надання першої допомоги. Водночас сюди прибуває гуманітарна допомога із Західної України.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Третя частина – це відносно спокійна територія Західної України, "яка стала місцем прийняття та транзиту біженців до країн Європейського Союзу".

Нагадаємо, глава УГКЦ Блаженніший Святослав показав шлях до справжньої потіхи для України: "Це не просто якесь тимчасове забуття"

Також ми писали, глава УГКЦ Блаженніший Святослав пояснив, що насправді стоїть за допомогою українцям: "Діляться останнім"

Нагадаємо, Блаженніший Святослав навчив українців протистояти дияволу, який прийшов на нашу землю: "До перемоги!"