Глава УГКЦ Блаженніший Святослав повідомив, що за даними Організації Об’єднаних Націй вже понад 12 мільйонів українців покинули свої домівки, а більше ніж п'ять мільйонів виїхали за межі Батьківщини, шукаючи захистку та допомоги за кордоном.

На своїй сторінці в соцмережі Фейсбук Блаженніший Святослав Шевчук вирішив подякувати усім тим, хто відкрив серце і домівку перед українськими біженцями.

За словами Глави УГКЦ, добрі вчинки цих людей не залишаться без винагороди. Блаженніший Святослав переконаний, що таким чином вони вшановують самого Христа.

Блаженніший Святослав, facebook.com/head.ugcc
Блаженніший Святослав, facebook.com/head.ugcc

"Тепер, у час лихоліття війни, мільйони українців залишилися без дому. Користаючи з цієї нагоди, складаю подяку всім тим, хто відкрив серце і домівку перед українськими біженцями. Таким чином ви вшановуєте самого Христа, присутнього між вами. Особливо дякую тим нашим братам і сестрам в Україні, які діляться останнім, щоб прийняти вимушено переселених осіб.", - йдеться у повідомленні. Блаженніший Святослав

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

З цієї нагоди Блаженніший Святослав наводить слова Івана Золотоустого, який таким чином навчав своїх вірних: "Яка користь тобі, як ти прикрашаєш золотими обрусами Божі престоли, а не бачиш, не шануєш тіла Ісуса Христа, присутнього в тому жебракові, що просить милостиню на паперті".

Скріншот: facebook.com/head.ugcc
Скріншот: facebook.com/head.ugcc

Раніше Знай писав, Блаженніший Святослав навчив українців протистояти дияволу, який прийшов на нашу землю: "До перемоги!"

Також ми писали, Блаженніший Святослав попередив про кару для тих, хто купує награбоване: "Такий народ ніколи..."

Нагадаємо, як вигнати ворога з української землі: глава УГКЦ Блаженніший Святослав вказав правильний шлях